Horvátország átadta a magyar rendőrségnek azt a nőt, aki a márfai szőlőhegyen megszülte és magára hagyta gyermekét

bűnügy
2022 június 23., 11:54
comments 1

Csütörtökön jogsegély keretén belül a horvát hatóság átadta a beremendi határátkelőn a magyar rendőrségnek azt a horvát állampolgárságú nőt, aki pénteken szülés után magára hagyta gyermekét a Baranya megyei Márfa szőlőhegyén - tudta meg az ATV Híradója.

photo_camera Fotó: Rendőrség

Az újszülött egy napig feküdt ellátatlanul a fűben. Megtalálása után ellátták és kórházba szállították, azonban olyan sérülései voltak, amelyek miatt a kórházban meghalt. A magyar hatóság az anyát egyelőre Pécsre, a rendőrségi fogdába szállítja, a bíróság pedig 72 órán belül dönt a nő letartóztatásáról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt