Billie Eilish lesz a Glastonbury történetének legfiatalabb headlinere

ZENE
2022 június 24., 09:33
comments 8

Pénteken a Glastonbury nagyszínpadán lép fel Billie Eilish, aki húsz évével a fesztivál történetének legfiatalabb headlinere lesz, írja a BBC. 2019-ben is meghívták, de akkor még jóval kisebb színpadon kapott helyet.

photo_camera Fotó: AMY SUSSMAN/Getty Images via AFP

Azóta megjelent a második, Grammy-díjra jelölt lemeze, ami részben a hirtelen jött hírnévről és annak mentális egészségére, emberi kapcsolataira gyakorolt hatásairól szól.

Eilish többször beszélt a nyilvánosság előtt depressziós időszakairól és arról, hogy karrierje elején öngyilkossági gondolatai is voltak, de a terápia végül segített neki.

Néhány hete akkora tumultus volt a koncertjén, hogy többen elájultak, mire az énekes leállította a koncertet.

Ez lesz az első Glastonbury a járvány óta.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.