Billie Eilish leállította a londoni koncertjét, mert többen elájultak a hőség és a tumultus miatt

ZENE
2022 június 12., 05:59
comments 4

„Mindenki jól van? Látom, hogy volt, aki elájult és kihúzták őket. Nagyon meleg van, tudom" - ezekkel a szavakkal szakította egy időre félbe a koncertjét Billie Eilish Londonban. Az amerikai énekesnő az O2 aréna színpadán lépett fel, ahol jól látható tumultus alakult ki, amikor megkezdte a koncertet.

Nem ez az első, hogy a nézők biztonsága érdekében inkább megállítja a show-t Eilish. Mostani turnéjának februári, New York-i állomásán már megtörtént ugyanez, amikor látta, hogy több rajongója is a levegővétellel küzd.

„Ha le akartok ülni, leülhettek. Menjetek csak, szabad. Üljetek le, vegyetek egy nagy levegőt" - mondta akkor.

A nagy koncertek biztonsága azóta különösen fontos szerepet kap az Eilishéhoz hasonló szuperprodukciók esetében, amióta tavaly tíz ember meghalt Travis Scott Astroworld fesztiválján Houstonban.

(BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.