Tényleg centiken múlott, hogy az M4-esen a forgalommal szemben robogó Lada nem karambolozott a Szapáry-hídnál

közlekedés
2022 június 26., 13:17
comments 12

A Magyar Közút felvételeit a Police.hu tette közzé. Az eset június 21-én esett meg fényes nappal, a szabálytalan autót egy 76 éves szolnoki férfi vezette, a baleset szerencsére elmaradt – de többször is csak centiken múlott.

A rendőrök „egy biztonságos pillanatban” visszafordították az autóst, akinek „széles körű felvilágosítást nyújtottak, mellette 30 000 forint közigazgatási bírságot, továbbá 4 közlekedési előéleti pontot szabtak ki neki”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt