Leépítés: elküldik a sztárokat a Life TV-től, megszűnnek a saját gyártású műsorok

tévé
2022 június 27., 04:58
comments 10

A Blikk azt írja, hogy a Hajdú Péter operatív vezérigazgató vezette Media Vivantis Zrt.-t is elérte a kormányközeli média átszervezési hulláma/költségcsökkentése. A Life TV-t és Ozone TV-t működtető cégnél csoportos létszámleépítést hajtanak végre, erről már tájékoztatták a kollégákat, és elköszönnek minden sztárjuktól – írja a lap.

Hajdu Péter 2016-ban
photo_camera Hajdu Péter 2016-ban Fotó: Botos Tamás/444

A Blikk azt írja, felmerült, hogy a csatornák bekerülnek a TV2-csoportba, de helyette inkább nagyságrendileg kisebb költségvetéssel, saját gyártású műsorok nélkül működő, hagyományos kábelcsatornaként folytatják, és Hajdú Péter vezérigazgatói megbízatása is véget ér.

A lapnak megerősítette a csoportos létszámleépítést és a műsorok megszüntetését Vaszily Miklós tulajdonos, aki – amikor megvette a Life TV-t üzemeltető Media Vivatis Zrt.-t Mészáros Lőrinc volt feleségétől, Kelemen Beatrixtől – tavaly ősszel azt mondta: „A menedzsment munkájával elégedett vagyok, továbbra is számítok Hajdú Péter vezérigazgató munkájára.”

Július 11-én a Pesti TV is megszűnik, pár napja pedig napja a csakfoci.hu írta meg, hogy 13 év után leáll a Digi Sport 1, a Digi Sport 2 és a Digi Sport 3 is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.