Fidesz: Gyurcsányékkal már se benzin, se árstop nem lenne

idióta rekordok
június 28., 13:15
comments 68

Ha valakit érdekelne, mi történik abban az alternatív univerzumban, ahol nincs 12 éve hardcore orbánizmus: Gyurcsány történik ott.

A Fidesz közleményt adott ki arról, hogy „ha Gyurcsányékon múlna, már se benzin, se árstop, se gáz, se áram, se rezsicsökkentés nem lenne, és már belerángatták volna Magyarországot a háborúba”.

photo_camera Gyurcsány Ferenc, Magyar Köztársaság miniszterelnöke 2022. június 28-án a Fidesz által vizionált párhuzamos univerzumban, ahol nincs benzin, sem benzinárstop, de háborúban állunk az Oroszországi Föderációval, és valószínűleg az óvodások nemét is át lehet alakítani. Illusztráció: Kiss Bence/Faceapp

A Fidesz a DK-s Varju László sajtótájékoztatójára reagált, amin az ellenzéki képviselő azt mondta, hetente akár 500-700 benzinkútról is hiányozhat az üzemanyag, pedig a piacon nincsenek jelentős ellátásbeli problémák.

A baloldal el akarta zárni az olajat és a gázt a magyarok elől, és nem szavazta meg a benzinárstopot sem. A magyarok tudnak tankolni, ráadásul Európa legalacsonyabb árán jutnak üzemanyaghoz – áll a Fidesz közleményében.

A Fidesz márciusban még arról posztolt, hogy azért kell rájuk szavazni, „hogy senkinek ne kelljen többet gyurcsányozni”. Akkor azt állították, elegük van a gyurcsányozásból, és ha nyernek, 17 év után okafogyottá is válik a gyurcsányozás.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt