A rendőrség állásfoglalása szerint éjfélig tarthatna rendezvényeket a Turbina Kulturális Központ

június 29., szerda 11:23
2

A józsefvárosi Turbina Kulturális Központ kedden jelentette be, hogy miután még mindig nem kapták meg az esti rendezvények tartásához szükséges engedélyeket, bezárnak. Amíg meg nem kapják mégis.

Korábban hétfőtől vasárnapig, 10:00 és 22:00 óra közötti időpontra kaptak rendezvénytartási engedélyt. Ezt akarták módosítani arra, hogy vasárnap, hétfőn és kedden reggel 8-tól éjfélig, szerdán és csütörtökön éjjel kettőig, pénteken és szombaton pedig hajnal négyig lehessenek nyitva.

A Józsefváros.hu most azt írja, megkeresték a kerületi szakhatóságokat, hogy ők hozzájárulnak-e a már kiadott zenés, táncos rendezvénytartási engedélyének módosításához,és bár a rendőrség ehhez először nem járult hozzá, június 29-én már azt írták, „korábbi állásfoglalásukat annyiban módosítják, hogy a kérelmező zenés-táncos rendezvénye üzemelési idejének hosszabbítása ellen, hétfőtől-vasárnapig 24:00 óráig tartó üzemelésével kapcsolatban kifogást nem emel”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt