Nem jutott elődöntőbe a magyar férfi vízilabda-válogatott

sport
2022 június 29., 20:11
comments 5

A hazai rendezésű világbajnokság negyeddöntőjében az olaszok ellen játszottak a pólósok. Az olaszok jobbak voltak, 4 góllal is vezettek az utolsó negyedben, csak ekkor kezdett pontosan és jól lőni a magyar csapat. Ez arra volt elég, hogy a végeredmény szoros legyen, 11-10 nyertek az olaszok.

photo_camera Varga Dénes és Vámos Márton a meccs végén a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2022. június 29-én Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.