Öt autó ütközött az M7-esen Tárnoknál

közlekedés
2022 július 02., 10:57

Azok, akik az M7-es autópályán Horvátország felé tartanak, jó ha tudják, hogy a Letenye felé vezető oldalon, a Pest megyei Tárnok térségében öt személyautó ütközött össze. A 21-es km-nél már megszűnt a sávzárás, de továbbra is 5 km-es torlódásra és hosszabb utazási időre kell számítani.

Az M0-ás körgyűrűn az M5-ös irányába, a 29-es km-nél szintén karambol volt, két személyautó és egy kisbusz ütközött össze. A sérült járművek a külső sávot foglalják el, mellettük két sáv használható. Itt 3-4 km-es a torlódás. (Útinform)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.