Jakab: Ez itt a Parlament, ahová utálok bejönni, méghozzá azért, mert tele van szar emberrel

POLITIKA
2022 július 05., 05:47
comments 57

A Jobbikból ugyan szorul ki, de Jakab Péter gondosan ápolja a saját imidzsét. A Jobbik frakcióvezető posztját még megtartó Jakab az Országgyűlés folyosóján sétálva vette fel azt a videót, ami így kezdődik, hogy

„Hát, ez a hely itt a Parlament, ahova már utálok bejönni, méghozzá azért, mert tele van szar emberrel. Némelyik 32 éve itt ül, de soha nem lett jobb, mindig csak rosszabb.”

Aztán azzal folytatja, hogy ezeket a képviselőket is lehet szembesíteni az igazsággal, „aztán vagy felébred a lelkiismeretük, vagy kuka. Hát, a többségük az utóbbi kategóriába tartozik, ezért is kell őket leváltani, hogy végre jobb hely legyen ez az ország. Megérdemli”.

Jakab azzal posztolta ki a videót, hogy „Itt vagyok látod, ez az a Ház. Sok itt a tolvaj, kevés az értelem”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.