Megtalálták a büntetés-végrehajtás Kis-Duna-ágban eltűnt egyik munkatársának holttestét

baleset
2022 július 05., 17:24

Holtan találták meg kedd délután Rácalmásnál, a Kis-Duna-ágban a büntetés-végrehajtás egyik munkatársát, aki hétfő délelőtt tűnt el kollégájával együtt, amikor szolgálati kutyájukkal gyakorlatoztak - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A beszámoló szerint a férfi holttestét a tragédia helyszínén találták meg a rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársai, azonosítása folyamatban van.

Úgy tudni, hogy teljes felszerelésben, bakancsban, bevetési ruhában, fegyverrel, bilinccsel együtt borult a Dunába hétfő délben a Pálhalmai Büntetés-végrehajtási Intézet két hivatásos állományú tagja. Keresésüket azonnal megkezdték. A kutatást irányító Terrorelhárítási Központ kedd délelőtt arról számolt be, hogy mivel a speciális eszközök - a drón- és a szonártechnika - sem mutattak emberi életre utaló jelet, a víz alatti keresést befejezik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.