Az ATV az Index partnere lett

Média
2022 július 06., 07:09
comments 5

Az Index partnere lett az ATV, így az ATV műsorvezetői is felbukkannak az Index egyes műsoraiban, de a két cég vezérigazgatói szerint az együttműködés több más területre is kiterjed majd a két médiavállalat között – írta meg a Media1.

Az Indexen éppen az Az ATV-nél „hánynak” a szekértábor-logikától című cikk a vezető anyag, ami egy Németh S. Szilárddal, az ATV vezérigazgatójával, a Spirit FM rádiót működtető egyesület elnökével készült interjú. Ennek a végén említik a partneri kapcsolatot is.

Az ATV vezérigazgatója a Media1-nek azt írta, mindkét médiumnak hasznos lehet a tavasztól elindított együttműködés, hiszen az Index hazánk egyik vezető site-ja, az ATV pedig a legnézettebb hírtévé, és az is felmerült, hogy közös produkciókat készítenek, megosztva a költségeket.

Rényi Pál Dániel hosszan írt arról, hogy a következő 10 évben Németh Szilárd egyesületének rádiója, a Spirit FM sugározhat a budapesti 92,9-es FM-frekvencián, és hogy a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság mindent megtett annak érdekében, hogy a jogosultság a Klubrádióról a Németh család érdekeltségére szálljon át.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.