Az ATV az Index partnere lett

július 6., szerda 7:09
5

Az Index partnere lett az ATV, így az ATV műsorvezetői is felbukkannak az Index egyes műsoraiban, de a két cég vezérigazgatói szerint az együttműködés több más területre is kiterjed majd a két médiavállalat között – írta meg a Media1.

Az Indexen éppen az Az ATV-nél „hánynak” a szekértábor-logikától című cikk a vezető anyag, ami egy Németh S. Szilárddal, az ATV vezérigazgatójával, a Spirit FM rádiót működtető egyesület elnökével készült interjú. Ennek a végén említik a partneri kapcsolatot is.

Az ATV vezérigazgatója a Media1-nek azt írta, mindkét médiumnak hasznos lehet a tavasztól elindított együttműködés, hiszen az Index hazánk egyik vezető site-ja, az ATV pedig a legnézettebb hírtévé, és az is felmerült, hogy közös produkciókat készítenek, megosztva a költségeket.

Rényi Pál Dániel hosszan írt arról, hogy a következő 10 évben Németh Szilárd egyesületének rádiója, a Spirit FM sugározhat a budapesti 92,9-es FM-frekvencián, és hogy a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság mindent megtett annak érdekében, hogy a jogosultság a Klubrádióról a Németh család érdekeltségére szálljon át.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt