A BBC műsorvezetője lábát az asztalra téve, élő adásban görgette telefonját

Média
2022 július 07., 07:22
comments 5

BBC News műsorvezetőjét, Tim Willcoxot a jelek szerint nem nagyon mozgatta meg, hogy Boris Johnsont szerdán arról győzködték miniszterei, hogy mondjon le, több miniszter pedig távozott is. Mert miközben kollégája, Ros Atkins élőben tudósított a Downing Streetről, majd visszakapcsoltak a stúdióba, Willcox lábát az asztalra téve, a telefonját görgette.

Amikor észrevette, hogy újra őt mutatja a kamera, gyorsan lekapta a lábát az asztalról, és ismét úgy tett, mintha érdekelné Boris Johnson helyzete.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.