Nem tartott sokáig a forint erölködése

gazdaság
2022 július 12., 09:18

Reggelre ugyan 0,7 százalékot erősödött a forint, és 406,05 forint volt az euró árfolyama, a nap folyamán a kereskedésben újra zuhanni kezdett az árfolyam, az imént újra átlépte a 413 forintot.

Vagyis az árfolyam már 1,6 százalékkal magasabb a hétfőinél, pedig a Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsa kedden rendkívüli kamatdöntő ülést tart. Úgy túnik, a piac ezt a hírt az esti kereskedésben már beárazta, azóta elmúlt a verbális beavatkozásként értelmezhető bejelentés hatása. (Via Portfolio)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.