Videón jelentkezett a fiatalember, aki kizuhant az óriáskerékből a Balaton Soundon

ÉLET
2022 július 12., 06:52
comments 4

A Youtube-ra feltöltött videóban jelentkezett az a fiatalember, aki a két hete a Balaton Soundon kizuhant a rendezvényen felállított óriáskerékből.

link Forrás

"Sziasztok, Antal Áron vagyok és biztos sokan hallottatok arról, hogy a Balaton Soundon kizuhant az óriáskerékből. Ez úgy történt, hogy én voltam sajnos" - kezdi rövid, másfél perces videóját, amiben elmeséli, hogy 10-15 métert zuhant, esését egy fa tompította. Elmondása szerint az eset éjfél körül történt, a zuhanás után "egyből Kaposvárra, a műtőbe szállítottak". Gerincműtéten esett át, a csigolyája sérült. "Utána intenzív osztályon voltam. kaptam kezeléseket, mindent, amit tudtak. Semmi problémám nem volt velük, minden jó volt" - mesélte.

"Nincsen semmi problémám. Hát van, de a legjobbakat kihozzuk belőle" - zárta videóját, amiben jelezte, hogy talán majd további videókban is beszámol állapota változásáról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.