Videón jelentkezett a fiatalember, aki kizuhant az óriáskerékből a Balaton Soundon

július 12., kedd 6:52
4

A Youtube-ra feltöltött videóban jelentkezett az a fiatalember, aki a két hete a Balaton Soundon kizuhant a rendezvényen felállított óriáskerékből.

"Sziasztok, Antal Áron vagyok és biztos sokan hallottatok arról, hogy a Balaton Soundon kizuhant az óriáskerékből. Ez úgy történt, hogy én voltam sajnos" - kezdi rövid, másfél perces videóját, amiben elmeséli, hogy 10-15 métert zuhant, esését egy fa tompította. Elmondása szerint az eset éjfél körül történt, a zuhanás után "egyből Kaposvárra, a műtőbe szállítottak". Gerincműtéten esett át, a csigolyája sérült. "Utána intenzív osztályon voltam. kaptam kezeléseket, mindent, amit tudtak. Semmi problémám nem volt velük, minden jó volt" - mesélte.

"Nincsen semmi problémám. Hát van, de a legjobbakat kihozzuk belőle" - zárta videóját, amiben jelezte, hogy talán majd további videókban is beszámol állapota változásáról.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt