Rendőrautónak csattant a tüntetők elől tolató rendőrautó

Budapest
2022 július 13., 17:59

Kisebb baleset történt a Nyugatinál, ahová a Kossuth térről átvonultak a kata módosítása ellen tüntetők, megbénítva a forgalmat. A tömeg elől tolató rendőrautó véletlenül egy másik rendőrautóba hajtott.

link Forrás

Mindez röviddel azután történt, hogy a Parlament elől indult menet eleje elérte a Nyugatit. Akkor még nem volt nagyon sok rendőr a téren, inkább csak azok, akik az autós forgalmat igyekeztek elterelni a körútról. A 444 élő közvetítése szerint azóta sokkal több egyenruhás érkezett a Nyugatihotz.

A tüntetést itt közvetítjük percről percre, itt élő videós közvetítésünket találjátok.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.