Az agitprop varázslója 📢 , aki kedves trükkökkel 💥 bolondítja meg a központi 😵‍💫 direktívát 😜

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
július 16., szombat 8:50
97

A finom különbségek, az apró részletekben lakó ÖRDÖG. 👿 Ezek adnak egyedi ízt az egyébként alakzatban mozgó pártszolgálatos influenszereknek. Hatványozottan IGAZ ez 👉 NÉMETH BALÁZSRA, 📺 a KÖZSZOLGÁLATI televízió hírolvasójára, aki sok társával együtt 2021-ben kapcsolt rá a facebookos politikai véleményführerkedésre.

⁉️Mi különbözteti meg Németh Balázst mondjuk 📢 Deák Dánieltől, 📢Rákay Philiptől vagy éppen a 📢 KOPASZ OSZTTÓL?

A 🍉 FELÜLETES 🤪 facebookozó 🤪 számára nyilván nem sok. Az állampárt szolgálata NEM A SZÉP egyéni megoldásokról szól. A válaszonline-os Ablonczy Bálint mondta valahol, hogy a Fidesz médiája OLYAN MINT A 🔴 VÖRÖS HADSEREG. 💪Egyenként a katonák nem túl kvalitásosak, nincsenek igazán jól 🔫 felfegyverezve, gyakran 🍾 illumináltak, de irdatlan sokan VANNAK, gátlástalanok, és tömegesen ijesztően hatékonyak. Pont így van ez az influenszerekkel is. Már csak azért is, mert a párt a 🥪SZENDVICSEMBEREIT ide-oda pakolgatja. Hol újságírónak, HOL elemzőnek, szakértőnek, tanácsadónak, hol pedig influenszernek álcázva vetik be őket. 👉Pont így van ez Németh Balázzsal is.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt