Az agitprop varázslója 📢 , aki kedves trükkökkel 💥 bolondítja meg a központi 😵‍💫 direktívát 😜

Média
2022 július 16., 08:50
comments 97

A finom különbségek, az apró részletekben lakó ÖRDÖG. 👿 Ezek adnak egyedi ízt az egyébként alakzatban mozgó pártszolgálatos influenszereknek. Hatványozottan IGAZ ez 👉 NÉMETH BALÁZSRA, 📺 a KÖZSZOLGÁLATI televízió hírolvasójára, aki sok társával együtt 2021-ben kapcsolt rá a facebookos politikai véleményführerkedésre.

⁉️Mi különbözteti meg Németh Balázst mondjuk 📢 Deák Dánieltől, 📢Rákay Philiptől vagy éppen a 📢 KOPASZ OSZTTÓL?

A 🍉 FELÜLETES 🤪 facebookozó 🤪 számára nyilván nem sok. Az állampárt szolgálata NEM A SZÉP egyéni megoldásokról szól. A válaszonline-os Ablonczy Bálint mondta valahol, hogy a Fidesz médiája OLYAN MINT A 🔴 VÖRÖS HADSEREG. 💪Egyenként a katonák nem túl kvalitásosak, nincsenek igazán jól 🔫 felfegyverezve, gyakran 🍾 illumináltak, de irdatlan sokan VANNAK, gátlástalanok, és tömegesen ijesztően hatékonyak. Pont így van ez az influenszerekkel is. Már csak azért is, mert a párt a 🥪SZENDVICSEMBEREIT ide-oda pakolgatja. Hol újságírónak, HOL elemzőnek, szakértőnek, tanácsadónak, hol pedig influenszernek álcázva vetik be őket. 👉Pont így van ez Németh Balázzsal is.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.