Nem találtak bombát a Wizz Air gépén

bűnügy
2022 július 20., 18:21
comments 1

A Wizz Air megerősítette, hogy a Bariból Krakkóba tartó W6 5058-as számú járata névtelen fenyegetést kapott egy fedélzeten elhelyezett robbanószerkezetről – közölte a légitársaság szerda este. A repülő kényszerleszállást hajtott végre Ferihegyen, az utasok vészcsúszdákon hagyták el a fedélzetet. A Wizz Air tájékoztatása szerint

az illetékes hatóságok a protokollnak megfelelően elvégezték a szükséges ellenőrzéseket, és megerősítették, hogy hamis fenyegetésről volt szó.

A légitársaság a Budapesten ragadt utasokért szerda késő este mentesítő járatot szervez, „akik még ma tovább utaznának a krakkói II. János Pál Nemzetközi Repülőtérre”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt