link Forrás

„A gyülekezési jog gyakorlásának nem arról kellene szólnia, hogy másodperceket számolgatunk”

video
2022 július 22., 10:41
comments 63
  • A Mi Hazánk Mozgalom 2018 óta próbál területeket elfoglalni a Budapest Pride elől, hogy ezzel akadályozza meg a felvonulást.
  • A Pride szervezői minden évben versenyt futnak az idővel, hogy a Mi Hazánk Mozgalom előtt jelentsék be a rendőrségen az útvonalat, de ez tavaly és idén sem sikerült nekik.
  • Ellehetetleníteni ugyan így sem tudták a felvonulást, de a Pride szervezői szerint bosszantó, hogy állandóan másodperceket kell számolgatniuk.


Címlapkép: Kiss Bence

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.