A székely szurkolók kórusban köszönték Orbánnak a stadiont

POLITIKA
2022 július 22., 07:51
comments 22

Korán elindult idén Tusványosra Orbán Viktor. Bár csak szombaton lesz a miniszterelnök előadása az erdélyi fesztiválon, már csütörtökön útra kelt, este pedig fel is bukkant a Sepsiszentgyörgy meccsén. Nemzetközi meccs volt, a székely csapat az előző szezonban megnyerte a román kupát, így indulhatott a Konferencia-ligában, a szlovén Olimpiját fogadta.

photo_camera Fotó: Sepsi OSK

Orbán Facebook-oldalán megosztottak egy videót arról, ahogy a miniszterelnök a Nélküledet énekli, lejattol Marco Rossi szövetségi kapitánnyal, és bevágták azt is, hogy a tábor „Köszönjük, Viktor!” skandálással köszöntötte.

link Forrás

Több határon túli focicsapathoz hasonlóan a Sepsiszentgyörgyöt is jelentős összeggel támogatja a magyar kormány. Ebből épült a klub 8200 fős új stadionja is.

link Forrás

Bár Sepsiszentgyörgy lakosságának legalább 3/4-e magyar, a csapat kezdőjében a szlovének ellen mindössze a kapus volt az (akárcsak a Fradiban a Slovan ellen szerdán). A Sepsi 3-1-re nyert. Orbánék pedig a tegnapi után ma is kitettek egy videót, amiben mindenki a miniszterelnökkel akart egy közös fotót.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.