Szegeden is lefújták az augusztus 20-i tűzijátékot

ünnep
2022 július 26., 16:04
comments 3

Szegeden is lefújták az augusztus 20-i tűzijátékot, a költségeket a rászorulók támogatására, a tűzifaprogram kiterjesztésére költi az önkormányzat – írja a szegeder.hu.

„A kisvállalkozókat sújtó év közbeni adóemelés, a lakossági gáz- és áramáremelés több tízezer szegedi polgár és család életét keseríti meg. Az egekbe szökő infláció miatt egyre több ember megélhetése kerül veszélybe. Mindezt tetézi a soha nem látott hőhullám és szárazság, amelynek eredményeként környékünkön is több tűzeset történt az elmúlt hetekben” – érvelt Botka László polgármester a lefújás mellett.

A szegedi szabadtéri dóm
photo_camera A szegedi szabadtéri dóm

Egyre több város és település mondja le az augusztus 20-ai tűzijátékot. Karácsony Gergely szeretné, de nem tudja lefújni a budapesti tűzijátékot, amit a kormány szervez.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.