Bayer Zsolt aljas, hazug, nyomorult becstelen német f*sznak nevezett egy EP-képviselőt

POLITIKA
2022 július 27., 13:45
comments 35

Daniel Freund német zöldpárti EP-képviselő korábban Twitteren írt Orbán Viktor tusványosi beszédével kapcsolatban:

„A saját undorító, rasszista elképzeléseiket (»nem akarunk kevert fajúvá válni«) csak az autokraták szokták kivetíteni másokra. Őrjítő, hogy ez történik az Európai Unióban. 2022-ben.”

link Forrás

Bayer Zsolt válaszul felháborodott Facebook-posztban üzent az EP-képviselőnek, akit már az első mondatban aljas, hazug, nyomorult becstelen német f*sznak nevez, majd a bejegyzés végén kifejti, hogy szerinte Daniel Freund igazából se nem német, se nem európai.

„Egyszóval: te igazából német sem vagy, európai sem vagy, semmi sem vagy, csak egy korunk hőse. Afféle idegesítő senki, akit ez a nyomorult, beteg, pitiáner kor eljuttatott oda, ahol most vagy.Nem tart már sokáig.És tényleg bocsáss meg, hogy az előbb németnek neveztelek. Nem fordul elő többé, megígérem.”

link Forrás

Daniel Freund így reagált Twitteren a neki szánt üzenetre:

„Bayer Zsolt - a Fidesz társalapítója és antiszemita gyűlöletprédikátor - ma "aljas, hazug, nyomorult becstelen német köcsögnek!" nevezett. Így bánnak a politikai ellenfelekkel Orbán Magyarországán. Ez undorító.”

link Forrás

(via rtl.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.