Antirasszista nagymamák fütyülték ki Orbánt Bécsben

POLITIKA
2022 július 28., 10:50

Először látogatott külföldre Orbán Viktor a nemzetközi hullámokat vető tusványosi beszéde óta. Karl Nehammer osztrák kancellár fogadta, de a bevonulása nem volt zökkenőmentes.

Az oe24.at tudósítása szerint több kisebb tiltakozó csoport is megjelent. Egy fiatalokból álló csapat Orbán- és Nehammer-maszkban, illetve tarkóra tett kézzel emlékeztetett a menekültekkel szembeni bánásmódra. Az Omas gegen Rechts nevű, antifasiszta, antirasszista szervezet „nagymamái” pedig hangos füttykoncerttel köszöntötték a fajkeveredés ellen felszólaló magyar kormányfőt.

link Forrás

Az osztrák kancellárral közös sajtótájékoztatóról hamarosan beszámolunk.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.