Hét autó ütközött össze az M1-esen Tatánál

közlekedés
2022 augusztus 01., 09:52

Lezárták az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalát hétfő délelőtt, mert Tata térségében a Grébics pihenőnél hét autó ütközött össze - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Az MTI információi szerint a balesetben egy ember súlyosabban megsérült, négyen pedig könnyebben sérültek meg. A Police.hu azt írja, a rendőrség a baleset helyszínelését megkezdte, a műszaki mentés és az egészségügyi ellátás miatt jelenleg teljes pályazár van érvényben. Az autópályát a tatai kihajtónál lehet elhagyni. Torlódásra és lassú haladásra kell számítani.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.