Folytatódik a Blaha Lujza tér felújítása

Budapest
2022 augusztus 03., 15:01
comments 2

A Blaha Lujza tér rekonstrukciójának részeként 2022. augusztus 4-én elkezdődik a József körút Rákóczi tér felé menő oldalán a Rákóczi út – Népszínház utca közötti, teret érintő szakaszának felújítása - közölte a BKK. A munka csütörtökön kezdődik, kisebb forgalomkorlátozással jár, és a tervek szerint összesen tíz napig tart. Ezen a részen újraaszfaltozzák az útburkolatot, kiépítik a vízelvezető sávot és felfestik a friss burkolati jeleket.

A felújítás alatt álló Blaha Lujza tér 2022. június 29-én.
photo_camera A felújítás alatt álló Blaha Lujza tér 2022. június 29-én. Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

Ezzel egyidőben augusztus 6-án a Rákóczi út gyalogátkelőhellyel érintett járdaszigetén is apróbb munkát végeznek, ami miatt az érintett szakaszon 2-3 órára lezárják a belső sávokat. Legalább egy forgalmi sáv folyamatosan használható lesz napközben és éjszaka is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.