Megszűnik az Azonnali.hu

Média
2022 augusztus 04., 09:08

Befejezi működését Ungár Péter politikus és Gerényi Gábor médiavállalkozó közös portálja, az Azonnali.hu, értesült a Media1.hu.

A Média1 megkeresésére a többségi tulajdonos LMP-s politikus Ungár Péter azt mondta, jelenleg nem kívánja kommentálni a lap bezárásával kapcsolatos értesülésüket.

Ungáron kívül tulajdonos még Gerényi Gábor, aki az Index 2020-as szétesésekor állt elő egy tervvel, ami a mindig is klasszikus újságként működő portált egyfajta gyűjtőfelületté alakította volna át. Kósa András főszerkesztő a Média 1-nek azt mondta: jelenleg szabadságát tölti.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.