Szakács Árpád lett Dúró Dóra főtanácsadója

belföld
2022 augusztus 04., 08:32

Az egykori csúcsszerkesztő Szakács Árpád újra munkába áll, miután 2020-ban minden pozíciójáról lemondott, és visszavonult a jobboldali újságírásból.

A covid alatt bekövetkezett fordulat mostanra hivatalossá vált: Szakács Dúró Dóra Mi Hazánk-képviselő főtanácsadójaként folytatja. Szakács az utóbbi években gyakran jelent meg Mi Hazánk-rendezvényeken, sőt, interjúkötetet is készített Dúró Dórával „Egy nő harca Magyarországért” címmel.

Szakács Árpád nevéhez kötődik a Kinek a kulturális diktatúrája című, 2018-ban megjelent cikksorozat. Írásainak, vagy ahogy ő fogalmazott, az anyahajóról leadott ágyúlövéseknek és az általuk generált kampánynak fideszes kultúrpolitikus is áldozatául esett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.