Hadházy szerint Orbán honvédségi géppel ment nyaralni Horvátországba

POLITIKA
2022 augusztus 07., 13:47
comments 25

„A miniszterelnök továbbra is az állami ("honvédségi") luxus jettel jár nyaralni. Nem hittem, hogy 35 százalékos infláció, többszörös energiaár emelés, benzinhiány, masszív adóemelés idején is meg meri csinálni, de a repülő jeladója nem hazudik” - írja Hadházy Ákos független parlamenti képviselő.

photo_camera Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher/MTI/MTVA

A nyilvánosan elérhető adatok alapján a gép hétfőn landolt New Yorkban, onnan két nappal később tovább ment Dallasba, ahol Orbán Viktor beszédet mondott a republikánus párt találkozóján. A gép pénteken landolt Ferihegyen, majd egy gyors kecskeméti leszállás után Horvátországba ment, ahol a miniszterelnök nyaral.

Tavaly nyáron a gép adataiból és a 24.hu felvételeiből arra lehetett következtetni, hogy Orbánt és családját honvédségi géppel szállították horvátországi nyaralásukról Rómába, a katolikus törvényhozók éves konferenciájára, majd onnan vissza Horvátországba.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.