Hadházy szerint Orbán honvédségi géppel ment nyaralni Horvátországba

POLITIKA
2022 augusztus 07., 13:47

„A miniszterelnök továbbra is az állami ("honvédségi") luxus jettel jár nyaralni. Nem hittem, hogy 35 százalékos infláció, többszörös energiaár emelés, benzinhiány, masszív adóemelés idején is meg meri csinálni, de a repülő jeladója nem hazudik” - írja Hadházy Ákos független parlamenti képviselő.

photo_camera Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher/MTI/MTVA

A nyilvánosan elérhető adatok alapján a gép hétfőn landolt New Yorkban, onnan két nappal később tovább ment Dallasba, ahol Orbán Viktor beszédet mondott a republikánus párt találkozóján. A gép pénteken landolt Ferihegyen, majd egy gyors kecskeméti leszállás után Horvátországba ment, ahol a miniszterelnök nyaral.

Tavaly nyáron a gép adataiból és a 24.hu felvételeiből arra lehetett következtetni, hogy Orbánt és családját honvédségi géppel szállították horvátországi nyaralásukról Rómába, a katolikus törvényhozók éves konferenciájára, majd onnan vissza Horvátországba.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.