Hadházy szerint Orbán honvédségi géppel ment nyaralni Horvátországba

augusztus 7., vasárnap 13:47
25

„A miniszterelnök továbbra is az állami ("honvédségi") luxus jettel jár nyaralni. Nem hittem, hogy 35 százalékos infláció, többszörös energiaár emelés, benzinhiány, masszív adóemelés idején is meg meri csinálni, de a repülő jeladója nem hazudik” - írja Hadházy Ákos független parlamenti képviselő.

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher/MTI/MTVA

A nyilvánosan elérhető adatok alapján a gép hétfőn landolt New Yorkban, onnan két nappal később tovább ment Dallasba, ahol Orbán Viktor beszédet mondott a republikánus párt találkozóján. A gép pénteken landolt Ferihegyen, majd egy gyors kecskeméti leszállás után Horvátországba ment, ahol a miniszterelnök nyaral.

Tavaly nyáron a gép adataiból és a 24.hu felvételeiből arra lehetett következtetni, hogy Orbánt és családját honvédségi géppel szállították horvátországi nyaralásukról Rómába, a katolikus törvényhozók éves konferenciájára, majd onnan vissza Horvátországba.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt