Orbán Viktor Ace Ventura-ingben bukkant fel Horvátországban

augusztus 7., vasárnap 10:20
41

A jelek szerint a miniszterelnök az amerikai útja után a horvátországi Brač szigetére vette az irányt, ahol Milnában fotózkodott az egyik helyi étterem tulajdonosával. Az erről beszámoló horvát lapot is meglepte, hogy Orbán Viktor mennyire színesbe öltözött. „Megtiszteltetés volt számunkra, hogy vendégül láthattuk Orbán Viktor urat.

A Net.hr azért emlékezettett arra, hogy néhány hónapja mekkora botrányt okozott Orbán Viktor azzal, hogy azt mondta, hogy elvették a tengereinket. A horvát külügy bekérette a magyar nagykövetet, a magyarországi nagykövetük pedig Szijjártó Péteréktől kért magyarázatot.

A Mi Hazánk baranyai szervezete is kommentelt az eredeti Insta poszt alatt. Mégpedig ezt: „Az megvan, hogy O1G, meg O1C, de O1B is?

Fotó: Instagram

Ahogy korábban összefoglaltuk, Orbán Viktor néha próbálkozik újat mutatni inghordásban, de ennyire messzire talán még sosem merészkedett. (Net.hr/Telex)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt