Mészáros Lőrinc a budai Naphegyről hódíthatja meg a gasztronómia világát is

Lezárt tartalom a Kör tagjainak gasztronómia
2022 augusztus 08., 10:01
comments 13

Májusban jelent meg a hír, hogy mindössze egy évvel a nyitás után már be is zárt a NER-körökben is kedvelt Oxygen Wellness Naphegy alsó szintjén Gianni Annoni étterme, a Naphegy utca 67. szám alatt. Úgy tűnik azonban, hogy sikerült megtalálni az utódját. Nyilvános cégadatbázisból ugyanis kiderült, hogy július 27.-én

Sunhill Bistro Kft. néven új cége van Mészáros Lőrinc felcsúti üzletembernek, amelynek székhelye szintén a Naphegy utca 67., főtevékenysége pedig az éttermi vendéglátás.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.