Igazgatósági elnökként irányítja tovább a 4iG-t Jászai Gellért

belföld
2022 augusztus 17., 14:25

Szétválik a 4iG Nyrt-nél a stratégiai és az operatív irányítás, és ezzel az elnöki, valamint a vezérigazgatói pozíció: Jászai Gellért a csoport többségi részvényese, az igazgatóság elnökeként irányítja tovább a vállalatcsoport stratégiáját, közölte a cég a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán.

A közlemény szerint Fekete Péter a vállalatcsoport vezérigazgatójaként és Linczényi Aladin az igazgatóság alelnökeként segítik az elnöki munkát és ellátják a 4iG csoport operatív irányítását.

A csoport szerdán döntött a stratégiai, üzleti és operatív átalakításról, amelynek célja az üzleti és integrációs folyamatok összehangolása, valamint a telekommunikációs és informatikai divíziók hatékonyabb támogatása.

A Mészáros birodalomból felemelkedett, majd leválasztott cég februárban bevásárolta magát az Antenna Hungáriába, tavaly pedig a DIGI Távközlési Kft.-t vásárolták fel. Mindkét üzetet „közérdekből nemzetstratégiai jelentőségűnek” minősítette a kormány.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.