Igazgatósági elnökként irányítja tovább a 4iG-t Jászai Gellért

augusztus 17., szerda 14:25
2

Szétválik a 4iG Nyrt-nél a stratégiai és az operatív irányítás, és ezzel az elnöki, valamint a vezérigazgatói pozíció: Jászai Gellért a csoport többségi részvényese, az igazgatóság elnökeként irányítja tovább a vállalatcsoport stratégiáját, közölte a cég a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán.

A közlemény szerint Fekete Péter a vállalatcsoport vezérigazgatójaként és Linczényi Aladin az igazgatóság alelnökeként segítik az elnöki munkát és ellátják a 4iG csoport operatív irányítását.

A csoport szerdán döntött a stratégiai, üzleti és operatív átalakításról, amelynek célja az üzleti és integrációs folyamatok összehangolása, valamint a telekommunikációs és informatikai divíziók hatékonyabb támogatása.

A Mészáros birodalomból felemelkedett, majd leválasztott cég februárban bevásárolta magát az Antenna Hungáriába, tavaly pedig a DIGI Távközlési Kft.-t vásárolták fel. Mindkét üzetet „közérdekből nemzetstratégiai jelentőségűnek” minősítette a kormány.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt