A rendőrség kéri, hogy jelentkezzen, aki felismeri a HÉV-megállóban maszturbáló férfit

bűnügy
2022 augusztus 18., 12:33
comments 19

A Gödöllői Rendőrkapitányság szeméremsértés gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen. Egy 160-165 centiméter magas, 30 év körüli, kopasz férfit keresnek, aki augusztus 15-én 11 óra körül a szilasligeti HÉV-megállóban maszturbált, „miközben egy szemközti padon ülő nőt bámult”.

photo_camera Fotó: police.hu

A Gödöllői Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya azt kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenységirányítási központját a 06-1-236-2895 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán vagy a 112-es központi segélyhívón.

photo_camera Fotó: police.hu

A rendőrség azután indított nyomozást, hogy Gyuricza László, Kerepes fideszes polgármestere ígéretéhez híven tényleg közzétett egy videót a HÉV-megálló mögött maszturbáló férfiról, aki nem jelentkezett nála. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt