Beszólt Bolsonarónak, aki erre ideges lett és el akarta venni a telefonját

külföld
2022 augusztus 19., 05:58
comments 2

Egy YouTuber csütörtökön lefilmezte magát, amint Jair Bolsonaro brazil elnököt szidalmazza. Bolsonaro erre megpróbálta elvenni tőle a telefont. Wilker Leão közösségi média influenszer az elnök rezidenciája előtt ment oda Bolsonaróhoz, és más sértegetések mellett gyávának nevezte őt.

link Forrás

A TV Globo helyi csatorna által sugárzott felvételeken látható, amint Bolsonaro megragadja Leão ingét és karját. Az elnök testőrei ezután félrehúzták a YouTubert. Pillanatokkal később az influenszert visszaengedték, és beszélhetett Bolsonaróval. Bolsonaro kedden kezdte meg kampányát az októberi brazil elnökválasztásra. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.