Leslie Mandoki hosszan értetlenkedett élő adásban, hogy a közelgő vihar miatt félbe kellett szakítani a koncertjét a Szentháromság téren

augusztus 20., szombat 5:45
23

A Szentháromság téren adott ingyenes koncertet péntek este a Leslie Mandoki által vezetett, Al Di Meolával, Mike Sternnel, Richard Bonával és Randy Breckerrel felálló Mandoki Soulmates.

A főváros felé közelítő vihar miatt a szervezők jelezték Mandokinak, hogy a szabadtéri előadást meg kell szakítani, a döntést azonban a zenész nem akart elfogadni. Az élőben közvetített koncerten Mandoki előbb közölte, hogy az ő élete nem arról szól, hogy komolyan vesz egy vihart, de a közönségre figyel, ezért megkérdezte őket, hogy áznak vagy fáznak-e, és szeretnék-e, ha folytatódna a koncert. A demokratikusnak nevezett szavazvás után Mandoki simán folytatta volna, de a szervezők közölték, hogy lekapcsolják az áramot. Ezután kénytelen volt bejelenteni, hogy ők játszanának, a közönséget azonban a szervezők gyors távozásra szólították fel.

Facebookon aztán elnézést kértek, mindenkitől, aki jelen volt és rengeteget utazott ezért a koncertért, valamint az élő streaminget követőktől is. „Köszönjük Budapest ezért a rövid, de élménydús koncertért és a sok-sok szeretetért! Reméljük, hogy hamarosan újra találkozhatunk!”

A koncerttel egyidőben volt Felcsúton NBI-es meccs is, az háromnegyed órás késéssel kezdődött a vihar miatt, de végül lejátszották a meccset.

A rossz időjárási körülmények miatt a mai légiparádé elmarad Budapesten, hogy tüzijáték lesz-e, arról délben dönt az operatív törzs. A többi rendezvény esetében a szervezőkre bízzák a döntést.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt