414 forint egy dollár

gazdaság
2022 augusztus 23., 10:59
comments 6

Az euróval szemben is erősödik a dollár, kedd délelőtt az eurót 410, a dollárt pedig 414 forint környékén váltották. A forint történelmi mélypontjától utóbbi csak 50 fillérrel marad el a Portfolio szerint.

Egyébként kedd délelőtt jelentették be, hogy délután egy órakor Kormányinfót tartanak, és ezen a délelőttön derült ki az is, hogy a kormány az utolsó pillanatban küldte el válaszait a jogállamisági problémák kezeléséről, mert megfelelő válasz nélkül kezdeményezhetik az uniós tagállamokat tömörítő Tanácsnál, hogy függesszék fel a Magyarországnak járó kifizetések egy részét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.