Hiába rabolták el a közvetlen riválistól, Vukmir tizenkét meccs után megbukott a Diósgyőr kispadján

magyar foci
2022 augusztus 23., 14:47

Öt hónapja sem nevezték ki, máris távozik a diósgyőri focicsapat edzője, Dragan Vukmir. Áprilisban, a szezon hajrájában igazolták le a közvetlen rivális Szegedtől, de végül egyik klub sem tudott feljutni az NBI-be, maradtak a másodosztályban.

photo_camera Fotó: DVTK/Facebook

Vukmir összesen tizenkét meccset élt meg a kispadon, az új idényben ötből hármat elvesztettek. A Diósgyőr közleménye szerint Vukmir közös megegyezéssel, azonnali hatállyal távozik, hamarosan kinevezik az utódját.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.