18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

HÉV-en maszturbáló férfit keres a rendőrség

bűnügy
2022 augusztus 24., 10:04
comments 9

Nem tudom, mi az a helyi érdekű vasútban, ami bizonyos férfiakból a legrosszabbat hozza ki, de a kerepesi hévmegállóban "mézpergető" férfi után most a szigetszentmiklósi rendőrök keresnek egy férfit, aki a HÉV-en kezdett maszturbálni.

Ha ez önmagában nem lenne elég rossz, a 30-40 év közötti férfi egy fiatal nőt is zaklatott közben, a szoknyája alá nyúlt, majd amikor a 19 éves lány el próbált menni, a karját megfogva nem hagyta, és felszólította, hogy folytassa ő. A nő próbálta többször ellökni a férfit magától, majd Szigethalom-alsó megállónál sikerült szabadulni a fogásból, leugrott a vonatról, és értesítette a rendőrséget. Az eset augusztus 18-án este fél 10 és 10 között történt. Az elkövetőről fantomkép is készült.

photo_camera Fotó: Police.hu

A férfi 30-40 év közötti, az átlagosnál vékonyabb testalkatú, haja göndör, barna színű. Az elkövetéskor kockás halásznadrágot, edzőcipőt, rövid ujjú pólót, baseball sapkát, sötét hátizsákot viselt. Szeméremsértéssel gyanúsítja a rendőrség. A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2896 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívón. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt