Fluor szerint Tóth Gabi szereti ártatlannak mutatni magát, de azért előbújik belőle a „tapolcai vipera”

bulvár
2022 augusztus 25., 06:28
comments 19

Folytatódik az adok-kapok Fluor Tomi és Tóth Gabi között: a rapper azt mondta a Story magazinnak, hogy „rettenetesen álszentnek” tartja az énekesnőt, aki állítása szerint legutóbbi nagy port kavart twittje után SMS-ekkel kezdte bombázni, és a háta mögött szapulja őt.

Fluor Tomi
photo_camera Fluor Tomi Fotó: Wellhello / Youtube

Fluor egy héttel ezelőtt, miután kiderült, hogy Tóth Gabit a csuklóján egy kb. hétmillió forintot érő karórával fotózták le, azt írta ki Twitteren: „Ha tudtam volna, hogy 7 milliós rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna Istenben”. Tóth Gabi erre azzal reagált: „Lehet, hogy hétfőre kitalálják, hogy a tűzijáték is miattam volt”.

A rapper azt mondja, az énekesnő „egyik pillanatban olyan, mint Isten nyugosztalja, Berki Krisztián, a másikban meg mint egy apáca. Akkor most ő melyik is igazából?” Tóth Gabi a múltkori eset után azt írta neki, szerinte Fluor tele van gyűlölettel, de szerinte ez nem igaz, a képmutatás zavarja.

„Semmi baj nem lenne, ha azt kommunikálná, hogy szereti a fényűzést. De ő állítja magáról, hogy szerény keresztény lány, akinek nemhogy drága bébiszitterre, de a zebrán átmenni sincs pénze”

– mondta Fluor.

„Azért nem hívom fel, mert ha azt akarom, hogy a képembe hazudjanak, arra van más platform. (…) Szereti beállítani magát ártatlannak, de azért előbújik belőle a tapolcai vipera. Letiltott az oldaláról, de kapom a képeket a kommentjeiről, például hogy ha nem bulizom el, nekem is lenne Rolexem” - folytatta Fluor, akinek régebben jó kapcsolata volt az énekesnővel. Továbbra is tehetségesnek tartja, de úgy gondolja, inkább dalírásba kellene fektetnie az energiáit. (Via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.