Hazai pályán három góllal kikapott és kiesett a Fehérvár

futball
2022 augusztus 25., 18:53

A harmadik számú európai futballkupa-sorozat rájátszásának első meccsén hatalmas bravúrral nyert 2-1-re Kölnben a Fehérvár múlt héten – de ettől még a továbbjutás esélyese a Bundesliga-csapat maradt.

A németek ennek megfelelően kezdték a fehérvári visszavágót – nagyszámú szurkolótábor kísérte el a csapatot, erős volt a hangulat –, és már a 10. percben megszerezték a vezetést, kiegyenlítve az összesített állást.

A hazai együttesnek is voltak helyzetei, a szünetig azonban nem változott az állás. Utána viszont azonnal, Szkiri lövésébe csak beleérni tudott fejjel a gólvonal előtt a magyar válogatott Nego, 0-2.

A hátralévő időben ugyan voltak lehetőségei a Fehérvárnak az 1-2-höz, de végül a 94. percben a Köln szerzett újabb gólt (0-3), amely így 4-2-es összesítéssel ment tovább, Dárdaiék számára pedig véget ért a futballszezon nemzetközi szakasza.

photo_camera Kölni gólöröm Székesfehérváron Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.