Nyomozás indulhat a lehúzós budapesti bár ellen, amit egy szlovák youtuber buktatott le

turizmus
2022 augusztus 26., 14:21
comments 1

Feljelentéskiegészítés után csalás miatt indíthat nyomozást a rendőrség annak a Hajós utcai bárnak az ügyében, amelyet a napokban egy népszerű szlovák youtuber videója leplezett le – válaszolta a BRFK a Telex kérdésére.

Soproni Tamás terézvárosi polgármester a lapnak azt mondta, a kerületi rendészek többször is jártak az elmúlt napokban a Hajós utcai kávézónál, de a leleplező videó megjelenése után egyszer sem találták nyitva. Azt is mondta, hogy a terézvárosi önkormányzat bejelentést tett a NAV-nál a kártyás fizetés lehetőségének elmaradása, valamint a fogyasztóvédelmi hatóságnál tisztességtelen árképzés miatt.

Egy 29 éves szlovák youtuber, PPPeter elhatározta, hogy barátjával felkeresi Budapest legrosszabb helyét. A választásuk a Hajós Caffee-ra esett. A szlovák youtuberek rejtett kamerákkal felszerelve mentek a helyre, ahol 3 kör barackpálinkáért (3x4), két kis üveges pezsgőért és két doboz kóláért 84 ezer forintot számoltak fel nekik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.