Lázár: Ősbűn, hogy Paks 2 jövőre nem termel áramot, a legsúlyosabb kormányzati hibák egyike

POLITIKA
2022 augusztus 27., 17:12
comments 29

A világban és Magyarországon is olyan nagy baj, hogy félre kell tenni a személyes ambíciókat és nagy összetartásra van szükség - mondta Lázár János építésügyi miniszter a Tranzit Fesztiválon tartott előadása elején, amikor a személyes helyzetéről és a rábízott kormányzati feladatról kérdezték. Majd hozott a helyzetre egy példát is, miszerint amikor Kennedy elnököt megkérdezték arról, hogy miért a hozzá semmiképpen sem passzoló Johnson lett az alelnöke, azt válaszolta, hogy „Sokkal jobb, hogy ha Johnson kifelé hugyozik a sátorból, mintha befelé hugyozna”.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.