Meghan hercegné: Komoly erőfeszítésembe kerül megbocsátani

bulvár
2022 augusztus 30., 13:36

„Már a puszta létezésemmel felborítottam a családi hierarchia dinamikáját” - mondta Meghan hercegné a The Cut nevű amerikai magazinnak. Az interjúban többek közt beszél arról, milyen élete volt még a királyi udvar részeként, és arról is, milyen a mostani életük Harry herceggel, mióta a kaliforniai Montecitóba költöztek.

Meghan Markle 2019-ben.
photo_camera Meghan Markle 2019-ben. Fotó: JEREMY SELWYN/AFP

A Mail on Sunday lappal való perről, melyet megnyert, azt mondta, elvesztette a hercehurca közben a saját apját, és nem szeretné, ha a férje is így járna Károly herceggel, „de ez Harry döntése”. (A pert az apjának írt egyik személyes levél közzététele miatt indította.)

Amikor arról kérdezték, van-e esély megbocsátásra közte és saját, illetve a férje családja között, azt válaszolta: „Szerintem a megbocsátás nagyon fontos. Sokkal több energia kell ahhoz, hogy ne bocsáss meg. De komoly erőfeszítést igényel a megbocsátás. Valóban aktív erőfeszítéseket tettem, különösen annak tudatában, hogy bármit mondhatok.”

A hercegné beszélt arról is, hogy attól félt, Angliában megkeserítené a gyerekei életét az óriási médiafigyelem, hogy nem volt ráhatása arra, milyen családi fotók jelennek meg róluk, és hogy először nem is akarták megnézni a jelenlegi házukat, mert azt gondolták, nem engedhetik meg maguknak a közel 6 milliárd forintot érő ingatlant. (Bocsánat, de :-DDD ) Ahol közös dolgozószobában, egy asztalnál ülnek Harryvel. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.