A Híradótól távozó Németh Balázs az atlétikai vb-t szervező cég vezérigazgatója lesz

belföld
2022 szeptember 02., 10:12

Németh Balázs lett a jövő évi budapesti atlétikai világbajnokságot szervező cég, a Budapest 2023 Nonprofit Zrt. vezérigazgatója – jelentette be az MTI szerint Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár pénteken.

Németh Balázs azt mondta, azért fognak dolgozni kollégáival, hogy arra a kilenc napra majd jövő augusztusban Magyarország egésze és a határon túli magyarság is büszke legyen.

Augusztus végén jelentették be, hogy Németh Balázs, az M1 Híradójának bemondója „közös megegyezéssel távozik az állami médiától”. Szeptember 2-án pedig már arról érkeztek a hírek, hogy sírva búcsúztak a Híradó munkatársai Németh Balázstól, akinek „a távozása a Híradótól olyan, mint amikor Messi elment a Barcelonától, vagy Ronaldo a Real Madridtól”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.