Emmy-díjat nyert Rév Marcell operatőr

FILM
2022 szeptember 05., 06:21
comments 1

Nemcsak Barack Obama nyert Emmy-díjat vasárnap, hanem Rév Marcell is. A magyar operatőrt 2021 után idén is a Kiemelkedő operatőri munka egykamerás sorozat (egy órás) kategóriában jelölték az Eufória című sorozat egyik epizódjáért, de idén oda is ítélték neki. Most a technikai kategóriák győztesei derültek ki, a legjobb sorozatok és színészek díjait szeptember 12-én adják át.

Rév Marcell
photo_camera Rév Marcell Fotó: Németh Dániel/444

Rév Marcellel augusztus végén Rényi Pál Dániel készített nagyszerű interjút: Nem akartam Hollywoodba emigrálni, csak megtörtént velem. Ebben a magyar filmes azt mondta, az Emmy inkább presztízsdolog, a streaming piacon fontos, de ahhoz, hogy milyen munkákat kap Hollywoodban, a jelölésnek vagy díjnak semmi köze nincs. (Via Forbes)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.