Bezár a Csokonyavisontai Gyógy- és Strandfürdő

gazdaság
2022 szeptember 06., 12:14
comments 4

Hivatalosan is szünetel szeptember 1-jétől a Csokonyavisontai Gyógy- és Strandfürdő működése – közölte a barcsihirek.hu-val a falu polgármestere. Haraszti Attila hozzátette, nemcsak vendéget nem fogadnak, az orvosi kezeléseket sem tudják biztosítani.

Korábban már írtunk arról, hogy nehéz helyzetbe kerültek a növekvő energiaárak miatt a hazai fürdők.

A barcsihirek.hu szerint Csokonyavisontán a probléma nem friss, korábban többször írtak ki pályázatot üzemeltetésre és értékesítésre, a falu ugyanis a bevételekből nem tudja fenntartani a fürdőt. Egy újabb üzemeltetési pályázat jelenleg is elbírálási szakaszban van.

A polgármester szerint a megnövekedett energiaköltségeket az önkormányzat most sem tudja finanszírozni, az üzemeltetés nem rentábilis, ezért a szüneteltetés mellett döntöttek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt