Moszkva: Amíg szankciók vannak, nem lesz gáz

POLITIKA
2022 szeptember 06., 06:18
Dmitrij Peszkovl, a Kreml szóvivője elismerte, hogy Moszkva politikai eszközként tekint a gázcsapra
photo_camera Dmitrij Peszkovl, a Kreml szóvivője elismerte, hogy Moszkva politikai eszközként tekint a Gazpromra és az Északi-Áramlat-1-re Fotó: Vlagyimir Asztapkovics/Szputnyik/AFP

Hétfő este a Kreml közölte, hogy az Oroszországot sújtó szankciók feloldása esetén az Északi Áramlat-1-en keresztül újraindulhat Európába a gázáramlás. Addig viszont nem.

Pénteken a Gazprom műszaki problémákra hivatkozva határozatlan időre leállította a gázáramlást a kulcsfontosságú vezetékein.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.