A Radnóti 45 tanára nem veszi fel a munkát pénteken

oktatás
2022 szeptember 8., 17:11
comments 4

Az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskolájának 45 tanára munkabeszüntetéssel csatlakozik a tanévnyitóval egyidőben újrainduló tiltakozási hullámhoz. A Facebookon terjed az a tiltakozó levél, amelyet a munkabeszüntetéssel is tiltakozók mellett további 21 tanár írt alá:

photo_camera Radnótis tanárok tiltakozó levele.

A múlt héten diákok tüntettek tanáraikért Budapesten, hétfőn pedig elindult az ún. gördülő polgári engedetlenség, amelyben a Tanítanék Mozgalom vezetői arra kérték a tanárkollégáikat, hogy folyamatosan, hétről hétre legyenek olyan iskolák, ahol – a lehetséges következményeket vállalva – beszüntetik a munkát a tanárok.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt