Megkérdezték Deutsch Tamástól, hogy szokott-e „kokainon élő gazemberekkel” egy asztalnál ülni

POLITIKA
2022 szeptember 09., 07:49

Lázár János olyanokat mondott két hete a Tranziton, hogy Navracsics Tibor Brüsszelben gazemberekkel tárgyal, és „tőlünk meg most azt kérik ezek a kedves, fiatal, brüsszeli, kokainon élő úriemberek, hogy köpjünk föl, álljunk alá, és akkor majd így talán kapunk pénzt”.

Ezután egészen csütörtök estig kellett várni, hogy Deutsch Tamás az ATV stúdiójában megkapja a kérdést Rónai Egontól:

„Azt mondja Lázár János, hogy kokainon élő gazemberekkel kell tárgyalni Brüsszelben. Ön is szokott ilyenekkel egy asztalnál ülni?”

A láthatóan meglepett Deutsch Tamás hirtelen csak annyit mondott, „nehéz alakokkal igen, sajnos, de hát az élet az már csak ilyen”.

link Forrás

De Rónai nem engedte el a témát, és a fideszes képviselőnek szegezett egy még konkrétabb kérdést:

„A kokainozás, ez micsoda?”

Az alapos definiálás helyett Deutsch itt arról kezdett beszélni, hogy ez egy erős kifejezés, de „ez nincs egy súlycsoportban azokkal a durvaságokkal, amit egyébként Brüsszelben székelő uniós bürokraták nap nap után elkövetnek”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.