Nem hatott a petíció, de a II. kerület jelezte, elférne náluk a Kutyapárt halas buszmegállója

közlekedés
2022 szeptember 09., 18:55
comments 7

Mindenképpen lebontják a Kétfarkú Kutya Párt piliscsabai halas buszmegállóit, a polgármesternek átadott – 1364 ember által aláírt – petíció sem akadályozta meg ezt.

photo_camera Átadás Fotó: MKKP Sajtózaklató Pótalosztályhelyettesi Főmunkacsoport

A II. kerület azonban átvenné a buszmegállókat – jelezte Őrsi Gergely, a kerület polgármestere, aki szerint a „halváró” jól mutatna a pesthidegkúti horgásztónál.

„Talán kevesen tudják, hogy Budán van egy gyönyörű, nyugalmat árasztó horgásztó, Pesthidegkút Ófalu szívében. Örömmel venném, ha ez a minden szempontból odailló alkotás ott találna új otthonra a bontás helyett akár a tó partján, ahol egyre több a vidámság, akár a legközelebbi buszmegállóban, ahol jelen pillanatban nincsen sajnos váró” – jelezte Őrsi a Facebookon.

„A találkozón az is elhangzott, hogy nem felső utasításra lett megbízva a Nyerges Zsolt és Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Publimont Kft. a leendő új megállók építésével, hanem maguk választották ki a céget. Ígéretet kaptunk, hogy a bontásnál ott lehet valaki a passzivistáink közül, aki felügyeli, hogy ne essenek szét a megállók” – írta közleményében a Kutyapárt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.