Rogán Cecília és családja is megérkezett a kötcsei Fidesz-találkozóra

POLITIKA
2022 szeptember 10., 11:07
comments 14

Ahogy tavaly, úgy idén is megjelent a kötcsei Polgári Pikniken, vagyis az éves Fidesz-találkozón Rogán Cecília, aki gyerekeivel és új férjével, Szendrei Dániellel érkezett.

photo_camera Fotó: Németh Dániel

Rogán Antal volt felesége 2021-ben is egy hosszú szoknyában vett részt a kötcsei találkozón, akkor egy 217 ezer forintos Louis Vuitton edzőcipőben, egy 1100 eurós Valentino szoknyában és egy 1,6 millió forintos Louis Vuitton táskával a vállán hallgatta meg Orbán Viktor beszédét.

13:20 - Fontos frissítés:

Most egy Gucci pelenkázó táskát rejtett el a babakocsi aljában, feltehetően ugyanazt, amelyiket akkor is viselt, amikor nemrég beszállt egy a NER-elit státuszszimbólumának számító Mercedesbe. A Gucci oldala szerint a pelenkázó táskájuk 1100 euróba, vagyis kicsivel több mint 436 ezer forintba kerül.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt